Bitcoin

MICROSTRATEGY ERHVERVER YDERLIGERE $15 MILLIONER I BITCOIN

Microstrategy meddelte i dag, at de har købt Bitcoin for 15 millioner dollars. Virksomhedens administrerende direktør, Michael Saylor, tweetede i morges, at hans virksomhed havde købt ca. 253 BTC, hvilket bringer dens samlede beholdninger til ca. 91.579 BTC.

I sit tweet sagde Saylor, at virksomhedens seneste køb var til en gennemsnitlig pris på 59.339 dollars pr. Bitcoin, hvilket er ca. 1.600 dollars under kryptovalutaens all-time high.

Med Bitcoin-priser, der svæver omkring 59.000 dollars i skrivende stund, udgør Microstrategys nuværende beholdninger mere end 52 milliarder dollars. Siden hans virksomheds første Bitcoin Evolution-køb i august sidste år har Saylor været utrolig optimistisk over for sin satsning.

Da Microstrategy’s $550 millioner kontantreserve løb tør for penge fra køb af Bitcoin, rejste han en 650 millioner dollars virksomhedsobligation for at købe endnu mere. I februar rejste virksomheden yderligere $1.05 milliarder i et obligations-for-Bitcoin-udbud.

SAYLOR ER STADIG UTROLIGT BULLISH PÅ BITCOIN

Med ultra lave virksomhedsrenter har Saylor erklæret, at han foretrækker at udstede gæld nu for at købe Bitcoin. Det er også blevet afsløret, at han har en personlig holding værd mere end $1 milliard dollars.

„Selskabet er fortsat fokuseret på vores to virksomhedsstrategier om at vokse vores enterprise analytics softwareforretning og erhverve og holde bitcoin,“ sagde Saylor. „[Vi] holder nu over 90.000 bitcoins, hvilket bekræfter vores tro på, at bitcoin, som verdens mest udbredte kryptovaluta, kan tjene som en pålidelig værdiopbevaring. Vi vil fortsat forfølge vores strategi om at erhverve bitcoin med overskydende kontanter, og vi kan fra tid til anden, afhængig af markedsvilkårene, udstede gælds- eller aktiepapirer i kapitaltilførselstransaktioner med det formål at bruge provenuet til at købe yderligere bitcoin.“

MICROSTRATEGY-AKTIER GENOPRETTER SIG EFTER DEN SENESTE TECH-KORREKTION

Efter et fald på næsten 50 % i aktiekursen fra de seneste højder er MicroStrategy-aktien vendt fra sin nedadgående tendens sammen med NASDAQ Composite. Dens aktier blev handlet til 720,55 USD i dag ved markedets lukning.