Crypto

Binancen toimitusjohtaja Changpeng Zhao, joka tunnetaan paremmin nimellä CZ, jatkoi DeFi-esiintymisjuhliaan LA Blockchain Summitissa ja kertoi Reutersin Anna Irreralle: „Pitkällä aikavälillä luulen, että DeFi korvaa CeFin.“ …

Bitcoinin määrä laskee, mutta vaihdot eivät ole huolissaan: Raportti
Johdannaisten ja spot-kauppojen volyymit laskivat syyskuussa 17,5%. Keskitetyn pörssin mukaan ei ole syytä paniikkiin.

Binance teki eniten keskitetystä vaihdosta syyskuussa CryptoCompare Exchange Review -sivuston mukaan tässä kuussa.
Keskitettyjen pörssien spot- ja johdannaismarkkinoiden volyymi laski syyskuussa elokuuhun verrattuna.
Keskitetyt pörssit pitävät jalkalistoja sääntelynä hajautettujen vaihdon käyttäjien avaintekijöinä, mutta eivät ole vielä huolissaan siitä, että heidät ohitetaan.
Keskitetyt pörssit ovat alkaneet tuntea paineita, kun hajautetun pörssikaupan volyymit kasvavat, mutta monet uskovat silti, että niillä on kilpailuetuja, jotka pitävät käyttäjiä palaamassa.

Syyskuussa 2020 julkaistussa CryptoCompare-pörssikatsauksessa havaittiin, että keskitettyjen pörssien kaupankäyntivolyymi laski syyskuussa edelliseen kuukauteen verrattuna huolimatta siitä, että yhden päivän volyymi nousi syyskuun 3. päivänä yli 27,6 miljardiin dollariin. Spot- ja johdannaismarkkinoiden kokonaismäärät laskivat – molemmat 17,5 %.

Johdannaisten osalta Huobin volyymi laski yli neljänneksellä elokuusta, OKEx laski 18,5% ja BitMEX-volyymit yli 30%. Lainan määrä laski myös, vaikka vain 10,7%, mikä teki siitä johdannaisjohtajan heikentyneillä markkinoilla.

Yksi kirkas paikka johdannaisten suhteen: Bitcoin-optioiden kauppa CME: ssä kasvoi 79% elokuun tasoon verrattuna. Optiosopimukset ovat eräänlaista johdannaistyyppiä, joka antaa kauppiaille mahdollisuuden ostaa omaisuuserä ennalta määrättyyn hintaan tulevana päivänä. Valitettavasti CME: lle optiosopimukset muodostavat edelleen vain pienen osan sen kokonaismäärästä, mikä oli syyskuussa 4872 sopimusta verrattuna 201 893: n Bitcoin-futuurisopimukseen.

Spot-kaupankäynnissä Binance otti kuukausittaisen kaupankäynnin kärkipaikan yli 113,3 miljardin dollarin kaupalla kuukauden aikana. Huobi tuli toiseksi 60,75 miljardin dollarin määrällä, kun taas OKEx käsitteli kauppoja yli 55,4 miljardin dollarin arvosta.

Binance-kolikko
Binancen lähestymistapa DeFi: ole kuin Netflix, ei Kodak

Sekä johdannaiskaupan että markkinakoron kaupan kokonaisvolyymi laski 17,5% edelliseen kuukauteen verrattuna.

Silti kauhistuttavista luvuista huolimatta kuukausiraporttiin sisältyvät 26 keskitetyn pörssin vastaukset osoittavat, että keskitetyt pörssit uskovat edelleen, että niillä on olennainen rooli kryptovaluuttaekosysteemissä.

Vaikka hajautettu vaihto on kasvanut volyymin suhteen räjähdysmäisesti viime kuukausien aikana, heidän keskitetyt kollegansa näkevät toiminnan vain vähän kuin viimeisin taktiikka sääntelyn valvonnan välttämiseksi – 46% sanoi ajattelevansa nimettömyyttä ja Know Your Asiakas (KYC) -tarkastus oli johtava tekijä houkutellessaan käyttäjiä hajautettuun vaihtoon.

Lisäksi kaksi kolmasosaa keskitetyistä pörssivastaajista sanoi, että heidän syvä likviditeettinsä ja helppokäyttöisyytensä fiat-valuuttojen kanssa antoivat heille etua DEX: n suhteen. Niin luottavaisia ​​olivat useimmat pörssit johtavassa asemassa ja kehityssuunnitelmissa, yli 70% sanoi, että oli epätodennäköistä, että DEX-likviditeetti ylittäisi keskitetyissä pörsseissä käytettävissä olevan kahden seuraavan vuoden aikana.

Ylivoimainen enemmistö tutkituista keskitetyistä pörsseistä, yli 90%, sanoi mielestä todennäköisen institutionaalisen investoinnin salaustilaan lisääntyvän seuraavien kahden vuoden aikana, mikä hyödyttäisi keskitettyä vaihtoa sääntelyvaatimusten vuoksi.

Keskitetyt pörssit saattavat tuntua hyvältä tulevaisuudessa, mutta heidän on oltava varmoja pysymään lain oikealla puolella, jotta he eivät joutuisi samaan kohtaloon kuin äskettäin syytetyt BitMEX-johtajat.